+31 6 43229591 info@rbi-solutions.nl

Renew
Business
Intelligence

Data is alles

De Data Engineers en Data Specialisten van RBI-Solutions helpen jou om jouw dataplatform te optimaliseren, vernieuwen of replatformen. Wij zeggen dan ook: RBI staat voor Renew Business Intelligence!

RBI-Solutions richt zich vooral op de top-500 organisaties in Nederland. We denken mee met alle organisaties waar het omzetten van ruwe data in bruikbare informatie bijdraagt aan het resultaat. Data moet sneller, beter en goedkoper beschikbaar komen. Het proces als samenspel tussen business analyse, data transformatie/logistiek en data visualisatie.

RBI-Solutions is een klein bedrijf met grote ambities. Het woord ‘onmogelijk’ gebruiken we niet snel; overal zien we kansen en mogelijkheden tot groei, zowel bij onze klanten als bij onze consultants.

Over ons

Wij zijn Data Engineers met gedegen kennis van Business Intelligence en de nieuwste Cloud Data oplossingen, zoals Azure en AWS.

Onze RBI’ers halen energie uit het oplossen van complexe BI en Data vraagstukken. Wij leggen focus op techniek en zijn een sterke sparringpartner voor onze klanten, die bezig zijn met de migratie van hun bestaande omgeving naar de Cloud.

Ontwikkeling in ons vakgebied gaat snel en daar gaan we in mee. Dat verklaart onze ambitie om door te groeien naar vijftig RBI’ers in 2026. Hoe we die groei gaan bereiken? Door samen te blijven sparren over onze strategie, met name tijdens onze tweewekelijkse RBI vrijdagen waarbij persoonlijke ontwikkeling en het teamgevoel aandacht krijgen. Op die dag werken we aan onszelf en dat heeft uiteindelijk een positieve weerslag op het werk voor onze klanten.

Medewerkers vertellen

“We gaan geen uitdaging uit de weg.”

– Mark

Femke vertelt over haar project bij Odido

Femke werkt namens RBI-Solutions voor Odido. Minimaal één keer per week is ze een hele dag daar op kantoor aanwezig. We kijken een dag met haar mee om erachter te komen dat vergaderen een belangrijk deel van de ‘kantoor-dag’ opslokt. “Bij Odido lopen de medewerkers...

Codes maken voor de data-pijplijn

Yassine is Azure-specialist bij RBI-Solutions. Hij deed een ICT-opleiding die de basis legde voor dit werk. Ervaring en interesse deden de rest; hij beet zich vast in het platform en deelt die kennis nu met zijn collega’s. “Het gaat zó snel in de wereld van de...

Word ook RBI’er

ETL Specialist

Data transformatie specialist

Senior Data Engineer

Data Engineer

Neem contact op

Adres

Europalaan 500
3526 KS, Utrecht 

Telefoonnummer

+31 6 43229591

E-mailadres

info@rbi-solutions.nl