+31 6 43229591 info@rbi-solutions.nl

Onze diensten

Onze Data Specialisten, Data Engineers en Data Solution Architecten werken aan het verzamelen van ruwe data uit verschillende bronsystemen. Zij focussen op een stabiele en toekomstbestendige technische basis. In gesprek met onze klanten onderzoeken zij wat nodig is om het verzamelen, verwerken en toepassen van data steeds beter te maken.

De andere kant van onze business is de back-end: data transformeren en presenteren. Dit is volop in ontwikkeling dankzij de opkomst van de Cloud. Minder machines die de data fysiek opslaan, minder benodigde on-premise ruimte en meer efficiëntie en een serieuze kostenbesparing. De transitie is een absolute verbetering van de datastructuur.

Een groot deel van onze klanten werkt aan de transitie naar cloud dataplatformen. Bij al onze klanten zien we dat er in de loop van de tijd verschillende systemen in gebruik genomen zijn. Bijna altijd zijn dat data warehouses en soms ook big data of data analytics omgevingen.

De Data Engineers van RBI-Solutions werken aan het beter maken van bestaande on-premise of cloud dataplatformen. Ze kunnen de transitie begeleiden of helpen teams van klanten om kennis op te bouwen en samen aan de slag te gaan met vernieuwing en verbetering.

Onze Allround Data Engineers hebben verstand van Microsoft Azure, AWS (Amazon Web Servies) of GCP (Google Cloud Platform) en weten veel van ‘cloud-overstijgende’ oplossingen Snowflake, Databricks of datavisualisatie technieken.

Projecten en blogs

Een dagje meekijken met data specialist Haci

Een dagje meekijken met data specialist Haci

Nadat de auto van Haci geparkeerd is en de koffie in de beker zit, kan de werkdag van Haci beginnen. Hij werkt voor RBI-Solutions drie dagen vanuit huis en twee dagen per week bij PGGM, waar hij zich vooral met API-connecties bezighoudt. “Het leuke van mijn werk is...

Femke vertelt over haar project bij Odido

Femke vertelt over haar project bij Odido

Femke werkt namens RBI-Solutions voor Odido. Minimaal één keer per week is ze een hele dag daar op kantoor aanwezig. We kijken een dag met haar mee om erachter te komen dat vergaderen een belangrijk deel van de ‘kantoor-dag’ opslokt. “Bij Odido lopen de medewerkers...

Codes maken voor de data-pijplijn

Codes maken voor de data-pijplijn

Yassine is Azure-specialist bij RBI-Solutions. Hij deed een ICT-opleiding die de basis legde voor dit werk. Ervaring en interesse deden de rest; hij beet zich vast in het platform en deelt die kennis nu met zijn collega’s. “Het gaat zó snel in de wereld van de...

Neem contact op

Adres

Europalaan 500
3526 KS, Utrecht 

Telefoonnummer

+31 653162894

E-mailadres

info@rbi-solutions.nl