+31 6 43229591 info@rbi-solutions.nl

Onze diensten

Onze Data Specialisten, Data Engineers en Data Solution Architecten werken aan het verzamelen van ruwe data uit verschillende bronsystemen. Zij focussen op een stabiele en toekomstbestendige technische basis. In gesprek met onze klanten onderzoeken zij wat nodig is om het verzamelen, verwerken en toepassen van data steeds beter te maken.

De andere kant van onze business is de back-end: data transformeren en presenteren. Dit is volop in ontwikkeling dankzij de opkomst van de Cloud. Minder machines die de data fysiek opslaan, minder benodigde on-premise ruimte en meer efficiëntie en een serieuze kostenbesparing. De transitie is een absolute verbetering van de datastructuur.

Een groot deel van onze klanten werkt aan de transitie naar cloud dataplatformen. Bij al onze klanten zien we dat er in de loop van de tijd verschillende systemen in gebruik genomen zijn. Bijna altijd zijn dat data warehouses en soms ook big data of data analytics omgevingen.

De Data Engineers van RBI-Solutions werken aan het beter maken van bestaande on-premise of cloud dataplatformen. Ze kunnen de transitie begeleiden of helpen teams van klanten om kennis op te bouwen en samen aan de slag te gaan met vernieuwing en verbetering.

Onze Allround Data Engineers hebben verstand van Microsoft Azure, AWS (Amazon Web Servies) of GCP (Google Cloud Platform) en weten veel van ‘cloud-overstijgende’ oplossingen Snowflake, Databricks of datavisualisatie technieken.

Neem contact op

Adres

Europalaan 500
3526 KS, Utrecht 

Telefoonnummer

+31 6 43229591

E-mailadres

info@rbi-solutions.nl